Joyetech eGo AIO стартов комплект версия 2017

55.00 лв 59.00 лв - 7%
Изберете цвят:

  • Описание
  • Подобни продукти

AIO (All in One) “Всичко най-добро от електронните цигари в едно” . Нови, различни и цветни варианти от семейството на Joyetech AIO. Малка, компактна, супер стилна, с мощна, голяма батерия, голям светещ резервоар за течност, защита от деца, защита от случайно попадане на течност в устата, вградено зарядно, настройка на въздушния поток, евтина поддръжка и най-важното – на чудесна цена ! Всичко което може да се желае от перфектната електронна цигара – обединено в едно !

Joyetech eGo AIO Kit New Color Version - 1500mAh
Параметри:

Диаметър: 19 мм.

Дължина: 118.05 мм.

Капацитет на батерията: 1500 mAh.

Вместимост на контейнера: 2.0 мл.

Цветове: 10 варианта, задоволяващи всеки вкус.

Joyetech eGo AIO Kit New Color Version - 1500mAh

Комплектът включва:

1 х eGo AIO батерия

2 х BF SS316 изпарителни глави 0.6 ома (15-28W)

1 х eGo AIO спираловиден мундщук

1 х USB кабел

1 х ръководство и гаранционна карта

Характеристики

Joyetech eGo AIO е с вграден изпарител за по-голямо удобство. AIO, макар и малък като размери е достатъчно мощен за да произведе голямо количество пара.

Защита срещу включването на цигарата от малки деца.

За да използвате AIO трябва да натиснете и завъртите капачката на изпарителя, след което да натиснете бутона за включване 5 пъти.

Защита срещу претоварване, презареждане и пълно разреждане на батерията.

Мундщук със спирална структура за по-голяма защита и по-качествен вейпинг.

Избери си собствен цвят.

Когато eGo AIO е изключен, натиснете бутонът по-продължително. По този начин може да сменяте цвета в който ще свети контейнера с течност. Имате избор между следните цветове: червен, жълт, зелен, син, бял, лилав, индиго (тъмно син).

Пълнене с течност.

За да заредите AIO с течност, просто трябва да развиете горната част на изпарителя. Не препълвайте изпарителя над указаното ниво, за да не предизвикате изтичане.

Настройка на въздушния поток.

За да настроите идеалната гъстота на парата, завъртете пръстенът в горната част на изпарителя по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка. Потокът ще бъде най-силен, когато двете отбелязани части съвпаднат (както е показано на снимката). Ако завъртите на 90 градуса, потокът ще бъде минимален.

Зареждане на батерията.

За да заредите AIO е нужно само да го свържете към компютър или контакт с помощта на USB кабела. Когато AIO е напълно зареден, светлинния индикатор на бутона ще се изключи. Зареждате и използвате едновременно !

Гаранционен срок: 3 месеца за батерията.

Важно !!! Зареждайте батерията САМО с оригинално зарядно у-во в комплекта! ! Гаранцията отпада в случай на използване с неоригинални компоненти или опити за поправка от неоторизирани лица !

Изпарителните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Количка

0
Общо
0.00 лв Преглед на количка

Моля потвърдете, че имате 18 години.

| Нямам 18 години