Joyetech CUBOID Mini 80W 2400 mAh

125.00 лв
Не е налично.
  • Описание
  • Подобни продукти

Joyetech CUBOID Mini 80W 2400 mAh

Cuboid mini е специална версия на най-мощният мод на Joyetech – Cuboid
Снабден е с вградена батерия 2400 mAh и е с максимална изходна мощност от 80 W.  С възможност за температурен контрол, защита срещу претоварване и пълно разреждане на батерията, обновяване на софтуера с по нова версия.
Комплектът включва:

1 х Cuboid Mini мод 2400mAh

1 х USB кабел

1 х ръководство

1 х Гаранционна карта

Параметри:

Размер: 35.5мм х 22.5мм х 124.5мм

Капацитет на батерия: 2400mAh

Режими: VT-Ti / VT-Ni / VT-SS316 / VW / BYPASS / TCR режим

Изходяща мощност: 1 – 80W

Диапазон на съпротивление:

0.05Ω  – 1.5Ω  за VT режим

0.1Ω – 3.5Ω за VW / BYPASS режим

Диапазон на температура: 100 – 315°C / 200 – 600°F

Joyetech Cuboid mini е с двойна защита на батерията. Защита срещу претоварване, презареждане и пълно разреждане на батерията.

Възможност за обновяване на софтуера.

510 резба от неръждаема стомана:

Включване или изключване: Натиснете големият бутон 5 пъти последователно за включване или изключване.

Пушене: Натиснете големият бутон и го задръжте докато вдишвате от цигарата.

Зареждане и ъпгрейд: Свържете устройството чрез micro USB кабела. Когато е напълно заредено дисплеят изгасва.

Лого режим: Натиснете едновременно десният бутон и големият бутон. след това продължете да натискате десният бутон докато стигнете до менюто за настройка на лого режима.

Заключване на настройките: Натиснете едновременно двата малки бутона( наляво и надясно) за да отключите или заключите настройките.

Завъртане на екрана:  Когато eVIC е изключен, натиснете едновременно и задръжте двата малки бутона.

Смяна на режимите: Натиснете 3 пъти бързо големият бутон за да влезете в менюто.Първият ред ще започне да премигва. С натискане на бутон надясно преминавате в следващ режим. С натискане на големия бутон потвърждавате избраният режим. Режим TEMP е подходящ за изпарителни глави 0,5 и 1,0 ома. Режим TCR (М1,М2,М3) е нов режим с температурен коефициент на съпротивлението, подходящ е според материала на изпарителната глава.

Настройване на TCR режими: При изключен eVic  натиснете и задръжте големият бутон и бутон “надясно”. Натиснете десният бутон за да изберете един от режимите и потвърдете избора си с големия бутон. С бутони наляво/надясно настройте температурния коефициент. Натиснете и задръжте големия бутон за да запазите настройките.

TCR температурни кооефициенти.

Nikel  600-700; NiFe 300-400; Titanium 300-400; SS 316 – 80-200

Във VT режим температурата на изпаряване може да бъде променяна с бутони наляво/надясно. Всяко натискане променя температурата с 5 градуса.

Заключване/Отключване на съпротивлението: Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто.Натиснете бутон “наляво” 2 пъти, третия ред на екрана ще започне да премигва.Натиснете бутон “надясно” за да отключите/заключите съпротивлението.

Смяна на изпарителната глава: При махнат изпарител натиснете големия бутон за да зададете смяна на изпарителната глава. Когато поставите изпарителя с новата глава на екрана ще излезе съобщение “New coil right, Same coil left” В случая трябва да натиснете бутон “надясно” за да потвърдите, че има инсталирана нова глава.

Настройка на изходната мощност при VT режим: натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Натиснете бутон “наляво”, вторият ред на екрана ще започне да премигва. След това с бутон “надясно” настройте желаните ватове и натиснете големия бутон за потвърждение.

Разглеждане и корекция на статистиката за пушене: Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. натиснете бутон “наляво” 3 пъти, четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. С бутон “надясно” може да изберете коя статистика да се показва – брой дръпвания, време на пушене. За да занулите данните натиснете големия бутон докато  реда все още премигва.

Зареждане: Когато  зарядът на батерията падне под 10%, индикаторът на четвъртият ред на екрана ще започне да премигва. Може да заредите с USB кабела от комплекта.

Вертикални отвори на дъното за по добра вентилация.
При обновяване на версията ако устройството бъде прекъснато или обновяването не е сполучливо, задръжте “+” и натиснете reset бутон за да възстановите фабричните настройки и опитайте да обновите версията отново.

Начин на зареждане: Включете вашето устройство към USB порт или към ел. мрежа с 220V преходник.

Гаранция: 3 месеца за CUBOID Mini.

Гаранцията важи с оригинална гаранционна карта и сериен номер на продукта. Всякакви опити за ремон от неоторизирани лица правят гаранцията на продукта невалидна!

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Количка

0
Общо
0.00 лв Преглед на количка

Моля потвърдете, че имате 18 години.

| Нямам 18 години
123