Joyetech Atopack Dolphin стартов комплект 2100mAh

69.00 лв
Изберете цвят:

  • Описание
  • Подобни продукти

Joyetech Atopack Dolphin е  новият компактен  вейп комплект с елегантна форма на делфин. Той разполага с вградена 2100mAh батерия, във варианти с 6ml / 2ml пълнител и с нов дизайн . В допълнение работи и с новата 1.2ohm MTL изпарителна глава със запушалка за подобряване на ефективността при вдишване. Пълнителя е създаден с подобрена система за зареждане като може  директно да се зарежда с течност в  елипсовидния  инжекционен отвор без да се налага да отстранявате изпарителя. Предлага се в  5 цвята.

3 месеца за крачка VR-80 MOD. Моля, проверете за гарантиране на политика.

Параметри:

Размер: 100 х 50 х 31 mm.
Вместимост: 6 ml /2.0 ml
Капацитет на батерията: 2100 mAh
Максимална изходна мощност: 50W
Max заряден ток: 2А
Цветове: Черен /Син / Оранжев / Бял / Жълт

3 месеца за крачка VR-80 MOD. Моля, проверете за гарантиране на политика.

3 месеца за крачка VR-80 MOD. Моля, проверете за гарантиране на политика.

Включване / изключване : Натиснете бутона 5 пъти в бърза последователност, за да го включите, индикаторът ще мигне 5 пъти. Натиснете бутона  по същия начин за да се изключи.

Зареждане с течност:  Отварете  капачката и долейте директно. (Забележка: Моля, не пълнете твърде много, за да се избегне преливане.)

Vaping : Поставете изпарителя в пълнителя като предварително сте накапали 4-5 капки в него. Поставете пълнителя в батерията. Натиснете бутона за да активирате пушенето.

Подмяна на JVIC изп.глава : Извадете пълнителя и извадете JVIC изп.глава за да я подмените или почистите. (Забележка: Моля, не се мокрете главата  с вода, просто подсушете с чиста суха кърпа или салфетка..)

Зареждане: Просто заредете ATOPACK делфин, като го свържете с компютър или в  ел. мрежа чрез USB кабел. Когато е напълно зареден, индикаторът продължава да свети, за 10 секунди и след което изгасва.

Функции : защити от късо съединение, ниско напрежение , претоварване, индикатор на оставащият заряд в батерията

 

Комплектът съдържа:

 

Гаранция: 3 месеца на батерията

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца!

Забранено за лица под 18 години!

Количка

0
Общо
0.00 лв Преглед на количка

Моля потвърдете, че имате 18 години.

| Нямам 18 години
123