Безникотинова база DEKANG Бенсън и Хеджис (BH SON) – 50 мл.

20.00 лв
Бройки:
  • Описание
  • Подобни продукти

Безникотинова база DEKANG Бенсън и Хеджис (BH SON) – 50мл. Новата Европейска серия е с още по-добро качество и отчетлив аромат.

Произведено в  Букурещ, Румъния,

Каква е разликата между PG / VG ? – PG (пропилен гликол) базираната течност е по-рядка като консистенция, ударът от нея е по-силен, но количеството пара – по-малко. VG (растителен глицерин) базираната течност е по-гъста, ударът е малко по-слаб, количеството пара е обилно има и лек сладникъв привкус.

Dekang Biological Technology Co., LTD е световен лидер в производството на никотинови разтвори с най-голям пазарен дял в USA, Русия и Европа, с ненадминато качество и строг контрол на производство.  Dekang притежават сертификати от SGS както и от FDA (USA) които гарантират перфектното качество на продуктите

DEKANG Бенсън и Хеджис (BH SON) е със съотношение PG 50%, VG 50%, позволяващо миксиране с никотинов “шот” по избор – с повече съдържание на пропилен гликол (PG) или растителен глицерин (VG).

Не съдържа никотин!

50мл. течност в 70мл. бутилка, което позволява добавянето на до 20мл. никотинов или безникотинов шот.

За получаване на никотиново съдържание 3мг/мл, добавете 1/един/ никотинов шот – 10мл./20мг.

За получаване на никотиново съдържание 6мг/мл, добавете 2/два/ никотинови шота – 10мл./20мг.

Никотинови шотове може да поръчате от тук……!

Важно!!!

Съхранявайте плътно затворено на хладно и сухо място, избягвайте излагането на директна слънчева светлина. За продължително съхранение сложете в хладилник.

Преди употреба се разклаща добре. Използвайте до датата на корпуса!

Забранено за лица под 18 години!

Забранено за продажба на лица под 18 години ! Не се препоръчва за бременни, кърмачки и хора с белодробни заболявания ! Съхранявайте никотиновите течности далеч от деца, на хладно място и далеч от слънчева светлина!

 

Количка

0
Общо
0.00 лв Преглед на количка

Моля потвърдете, че имате 18 години.

| Нямам 18 години
123