За никотиновите течности


За никотиновите течности

Течността, която се изпарява от изпарителя, се нарича никотинов разтвор. Течността за електронни цигари може да съдържа между 0 и 24 mg никотин, който е единствената опасна съставка на парата от електронната цигара. Информация за никотина може да откриете на много места, като основно правило е добре да знаете, че това е вид наркотик, който предизвиква пристрастяване и то не се различава от това към обикновените тютюневи цигари. Никотинът няма мирис и вкус. За да може парата от електронните цигари да има вкус и/или аромат, към нея се добавят есенции с много различни аромати – от такива, имитиращи популярни марки цигари, до екзотични плодови аромати, такива на подправки и други. Най-търсени, разбира се, са близките до цигара аромати, но ако харесвате вкуса на подсладените пурети ще ви е най-лесно
Освен с никотиновото съдържание, течността се разделя и на още два вида PG или VG.

Каква е разликата между PG и VG?
  1.  PG (пропилен гликол) базираната течност е по-рядка като консистенция, ударът от нея е по-силен, но количеството пара – по-малко.
  2.  VG (растителен глицерин) базираната течност е по-гъста, ударът е малко по-слаб, количеството пара е обилно има и лек сладникъв привкус.

Забранено за продажба на лица под 18 години ! Не се препоръчва за бременни, кърмачки и хора с белодробни заболявания ! Съхранявайте никотиновите течности далеч от деца, на хладно място и далеч от слънчева светлина!

 

В тази категория ще намерите различни видове никотинова течност за електронни цигари, разработени и предлагани от едни от най-големите производители в света:

DEKANG – достатъчно известна и наложена Китайса марка, от скоро произвеждана вече и в Румъния;

LIQUA – една от най-популярните марки в света, произвеждана от Ritchy Group с италиански овкусители и позната в над 85 страни по света;

ARAMAX – най-новата марка никотинова течност, произведена в Китай, с чудесно съотношение цена-качество;

AMERICAN STARS – никотинова течност с изключително интересни и иновативни аромати от полския производител Flavourtec;

COSMIC FOG – премиум никотинова течност, произведена в слънчева Калифорния, с високо съдържание на VG;

LIQUID STATE  – премиум VG серия на американския производител Liquid State Vapors, който е част от голямото семейство на Cosmic Fog.

ECBanner

Количка

0
Общо
0.00 лв Преглед на количка

Моля потвърдете, че имате 18 години.

| Нямам 18 години